ANKARA / SİNCAN - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Mathematics Everywhere eTwinning Projesi

1B Sınıfı öğrencileri Mathematics Everywhere eTwinning projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında spor ve matematik arasındaki ilişkiyi sorguladılar.Basketbol ve tennis sporlarında matematik bağlantıları kurdular.Çalışmalarını 1B Sınıfı öğrencileri Mathematics Everywhere eTwinning projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında spor ve matematik arasındaki ilişkiyi sorguladılar.Basketbol ve tennis sporlarında matematik bağlantıları kurdular.Çalışmalarını grup çalışması  yaparak hazırladılar ve sundular.Öğrendikleri bilgileri Karamankazan Milli Egemenlik İlkokulu 4.sınıf öğrencilerine karşılıklı sunarak işbirliği yaptılar. çalışması  yaparak hazırladılar ve sundular.Öğrendikleri bilgileri Karamankazan Milli Egemenlik İlkokulu 4.sınıf öğrencilerine karşılıklı sunarak işbirliği yaptılar.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

04-04-202304-04-202304-04-2023

Yayın: 04.04.2023 - Güncelleme: 04.04.2023 20:30 - Görüntülenme: 173